انقلاب اسلامی ایران پدیده ای منحصر به فرد در قرن حاضر است که دارای رهبری دینی و برخوردار از پایگاه مردمی بوده است.
برخلاف سایر انقلاب ها که انقلاب طبقاتی و طغیان طبقه ای بر علیه طبقه دیگر بوده است، انقلاب اسلامی ایران انقلابی فراگیر بوده که اقشار و طبقات مختلف در آن سهیم بوده و سعادت آحاد جامعه را مد نظر داشته است.
بر این اساس همه مردم خود را صاحب انقلاب دانسته و دفاع از انقلاب و آرمان های آن را از وظایف اصلی خود می دانند. مردم هر ساله، سالگرد پیروزی انقلاب را جشن گرفته و یاد و خاطره شهدای خود را گرامی می دارند و در روز 22 بهمن با حضور با شکوه در خیابان ها یاد و خاطره آن ایام را گرامی داشته و با رهبری و آرمان های انقلاب تجدید پیمان می کنند و رهبر معظم انقلاب توصیه های لازم را در خصوص حفظ دستاوردهای انقلاب ارائه نموده و تهدیدات و خطرات جدید را به مردم گوشزد می نماید.
انقلابی که رهبر آن مرجع دینی بوده و مردم کلام و رفتار او را برای خود حجت می دانند و اجرای فرمان او را از وظایف شرعی خود می شمارند.
از سوی دیگر رهبری انقلاب که مسئولیت را براساس وظیفه دینی عهده دار می شود، برقراری عدالت اسلامی و خدمتگذاری به مردم را از وظایف اصلی خود دانسته و دیگر مسئولان نظام را به این امر توصیه می نماید.
چنانچه می بینید بنیانگذار انقلاب اسلامی فرمودند : " اگر به من خدمتگزار بگویند بهتر است تا رهبر بگویند"
زیرا خدمت در شریعت اسلام و آموزه های دین ما از بالاترین عبادت است.
لذا مسئولان انقلابی مسئولیت را فرصتی برای خدمتگذاری به مردم دانسته و خود را جدا از مردم نمی دانند و رابطه ی مسئولین و مردم رابطه ی مالک و مملوک و ارباب و رعیت نیست.
بر همین اساس سایر مسئولان و مدیران جامعه نیز زمانی که مسئولیت را عهده دار می شوند، اگر به معیارهای انقلابی و اسلامی پایبند باشند مسئولیت را فرصتی برای خدمت دانسته و پاداش چنین خدمتی را از خداوند طلب می کنند و به واسطه خدمتی که انجام می دهند به مردم منت نداشته و خدا را به واسطه فرصتی که در اختیار آنان قرار داده شاکر خواهند بود.
یکی از اهداف اصلی انقلاب اسلامی که بر پایه آموزه های دینی بنا نهاده شده و قوانین و شعارهای آن برگرفته از سنت پیامبر و سیره ائمه اطهار سلام الله علیه است، محو طاغوت و تفکر طاغوتی بوده است؛ برهمین اساس برخی صفات برگرفته از نظام طاغوتی از قبیل تجمل گرایی، اشرافی گری، سلطه جویی، ویژه خواری، سهم خواری و زیاده طلبی را مردود دانسته و مسئولان را که سرآمد امت انقلابی هستند از این صفات ناپسند بر حذر می دارد. لذا یکی از ملاک های سنجش مسئولان با معیارهای انقلاب شیوه زندگی و نوع رفتار آنان با مردم است.
مسئولان و مدیران جامعه به هر مقدار که به معیار های انقلاب پایبند باشند از صفات مغایر با آرمان های انقلاب فاصله گرفته و خود را با ارزش های اسلامی و انقلابی هماهنگ خواهند ساخت و به هر میزان که تجمل گرایی و اشرافی گری در وجود آنان رخنه کرده باشد از آرمان ها و ارزش های انقلابی دور می شوند.
مسئولانی که از فرصت مسئولیت برای رسیدن به ثروت اندوزی استفاده کنند به مرور از عامه مردم فاصله گرفته و خود را به طبقه مرفه جامعه متصل خواهند کرد.
در چنین وضعیتی مسئولان قادر به درک شرایط مردم نبوده و تمایلی برای حضور در میان مردم و رسیدگی به مشکلات آنان نخواهند داشت. در این صورت اعتماد مردم به مسئولان کاهش یافته و موجب فاصله بیشتر میان مردم و مسئولان خواهد شد.
هر چند انقلاب اسلامی فراگیر است و همه اقشار جامعه را در بر می گیرد و هر فردی در هر طبقه اجتماعی می تواند انقلابی باشد و از دستاوردهای انقلاب دفاع نماید؛ مانند پدیده جنگ تحمیلی که گروهایی در دفاع مقدس شرکت کردند و سایر افراد و گروه ها با کمک های مادی و معنوی از رزمندگان حمایت کردند و قدرت انقلابی و غیرت دینی خود را برای جهانیان به نمایش گذاشتند.
با این حال مسئولان نظام اسلامی و مدیران جامعه انقلابی باید زندگی خود را با متوسط جامعه تنظیم نمایند تا درک درستی از وضعیت مردم داشته و بتوانند خدمت صادقانه را به مردم انقلابی ارائه نمایند.
سالگرد پیروزی انقلاب، فرصتی دوباره است تا به آرمان های امام و شهدا و اهداف انقلاب که خدمت صادقانه و تقویت حس برادری و نوعدوستی است عمل نماییم.
پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد.
امام خمینی یک حقیقت همیشه زنده است. نام او پرچم این انقلاب و راه او راه این انقلاب و اهداف او اهداف ایـن انـقـلاب اسـت.
من امام "سیدعلی حسینی خامنهای" را امام خود و امام تمام مسلمانان
می دانم و حرف ایشان برای بنده به منزله دستور است.
تقوا است که انسان را به اخلاص
می رساند و با اخلاص درهای حکمت نیز بر قلب گشوده می شود.
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مصطفی افشار می باشد.
Design By KianSite